TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - HACI MEHMET SÖYLEMEZ ANAOKULU

Mrt

5 Yaş A Şubesi Kodlama Tekniğini Geliştirdik.

Mrt

5 Yaş A Şubesi Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Lezzetli Meyveler Hikayesi Okunularak Söyle Çiz Etkinliği Uygulandı.

Mrt

5 Yaş A Şubesi İstiklal Marşımızın Tacını Yaptık.

Kodlama çalışmalarımız

Mrt

8 Mart Kadınlar gününde tarihte iz bırakan kadınlarımızın hayatlarını inceledik.

Mrt

Aile katılımı olarak düzenlediğimiz Dilimizin zenginlikleri projesinde de yer alan Türk kültürünü tanıma çalışması olarak Karadeniz bölgemizi ve müziğiyle ilgili etkinlik gerçekleştirdik. Karadeniz bölgemize ait Tulum ve Kemençe eşliğinde öğrencilerimizle horon oynadık.Bölgeye ait yöresel kıyafetler ve eşyalar tanıtıldı.

Mrt

5 Yaş A Şubesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Hediyelerine Verdiler.

Mrt

5 Yaş A Şubesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliğinde Kesme Yapıştırma Tekniği İle Evaları Kullanarak Çalışmayı Tamamladılar.

Mrt

5 Yaş A Şubesi Canlı Cansız Kavramını Bakarak Aynısını Çizme Etkinliği Uygulandı.

Mrt

5 Yaş A Şubesi Çorlu Gezisi Sinemaya Gidildi.